Pravilo.md

Центр Реабилитации, Кинетотерапии и Массажа

Tipurile noastre de masaj

Masajul clasic este una dintre cele mai moderne metode de tratament și prevenire a multor boli.

Masaj terapeutic Maseurii înșiși sunt numiți uneori „sănătate manuală”, deoarece
se efectuează fără utilizarea de echipamente și dispozitive speciale. Curativ

Masajul dinamic cu impact este o metodă de tratare a pacienților cu boli acute și cronice ale organelor interne, ale organelor circulatorii, ale sistemului nervos și ale aparatului locomotor.

Masajul sportiv este un tip separat de manipulare care vizează mușchii și articulațiile.
Este conceput special pentru persoanele care duc un stil de viață activ și suportă un efort fizic deosebit. Spre deosebire de cel medicinal, nu provoacă sentimente dureroase.

Masajul taoist este o tehnică veche a vindecătorilor chinezi. Ajută la menținerea sănătății și a tinereții, crește speranța de viață. Se bazează pe abordarea tradițională, în care corpul uman este considerat ca un întreg întreg, iar baza tuturor proceselor este mișcarea energiei vitale Qi prin canalele de energie.

Masajul visceral este o tehnică slavă veche pentru tratarea bolilor organelor interne ale cavității abdominale, care vă permite să vindecați întregul corp.

Masajul cu miere era cunoscut în Tibetul antic și acum a câștigat o popularitate imensă în multe țări ale lumii.
Cu ajutorul masajului cu miere, puteți face pielea catifelată și netedă, curățați porii, eliminați produsele metabolice și eliminați excesul ulei.

Masajul cu mături de bambus este o tehnică unică de rezonanță a șocurilor
care este utilizată în Japonia, America de Nord și de Sud. De mult timp, s-a crezut că atingerea unui anumit ritm ajută la ameliorarea poverii grijilor și la obținerea unei stări de relaxare profundă.

Masajul de drenaj limfatic este o tehnică specială de impact manual sau hardware asupra corpului, permițând influențarea mișcării limfei în corp.

Guasha - Masajul chinezesc al feței, pieptului, abdomenului, spatelui, membrelor și articulațiilor, pentru executarea căruia se folosește un raclet special pentru a curăța „tot răul”.

Derulează în sus