Pravilo.md

Центр Реабилитации, Кинетотерапии и Массажа

Slide 1

Simulator vindecător unic "PravIlo"

Un mijloc excelent de vindecare, prevenire a bolilor, dezvoltarea propriei puteri și rezistență. Vechea tehnologie rusă de vindecare și formare a războinicilor.

Zece motive pentru exerciții fizice pe simulatorul „PravIlo”:

  1. Îndreptați și întăriți: sistemul musculo-scheletic, țesutul osos și tendoanele, cadrul muscular-fascial al corpului. Mobilitatea articulară pierdută revine. O persoană începe să-și simtă corpul într-un mod nou, percepându-l ca un întreg.
  2. Organele interne revin la locul oferit de natură.
  3. Circulația limfei se îmbunătățește, întregul corp este curățat.
  4. Funcțiile capilare sunt restabilite, circulația sângelui în general este îmbunătățită.
  5. Calitatea vieții crește: crește potențialul energetic al unei persoane, puterea fizică și spirituală. Agresivitatea și anxietatea, consecințele stresului și fricilor dispar.
  6. „Regula” servește ca un instrument excelent pentru vindecarea și întinerirea întregului corp în ansamblu datorită stimulării puternice a sistemelor hormonale și imune.
  7. Sincronizează emisferele cerebrale, restabilește aparatul vestibular. Un antrenament excelent pentru o atenție atentă.
  8. Stimularea are loc în mod natural datorită întinderii orizontale, unde, sub greutatea propriului corp (deși sarcina poate fi crescută în funcție de indicații și bunăstare), sarcina este distribuită uniform pe întregul sistem musculo-scheletal.
  9. În timpul „agățării” de brațe și picioare întinse, este implicat un grup de mușchi, care de obicei nu este folosit în viața unei persoane (agățarea pe o bară transversală nu dă un astfel de efect).
  • Gradul de „întindere” este reglat de mecanismul structurii și crește odată cu dezvoltarea simulatorului și în funcție de starea de sănătate din timpul lecției.

Regula îi face pe oameni mai puternici din punct de vedere fizic și spiritual. Poate fi folosit nu numai de bărbați și femei, ci și de copii. „Regula” îndreaptă corpul și psihicul, conferă activității și rezistenței la stres, atât de relevantă în lumea modernă.

Principalele aspecte ale practicii

Muschii
Exercițiul pe simulator, toate elementele sistemului sunt întinse uniform.
Sub influența propriei greutăți, mușchii mari și subțiri ai centurii de umăr, spatelui, mușchilor abdominali și picioarelor sunt simultan întinși și relaxați.

Ligamente și tendoane
Când sistemul muscular se adaptează la stres, începe antrenamentul aparatului tendinos. Capacitatea de lucru a tendoanelor este de multe ori mai mare decât cea a mușchilor. În acest sens, rezistența și performanța generală sunt crescute.

Sânge și limfă
Prin îndepărtarea blocurilor și a clemelor, sunt activate sistemele circulator și limfatic. Îmbunătățește circulația sângelui în tot corpul, inclusiv în creier, și ajută la eliminarea toxinelor și a toxinelor din corp, activând sistemul imunitar.

Fascial System
Fascia - fibre de țesut conjunctiv, se găsește în tot corpul nostru. Cu o plasă fină, se răspândește pe tot corpul de la cap până la picioare și de la exterior la interior. Înconjoară și pătrunde toate organele și țesuturile, intestinele, inima, ochii, ficatul, toate vasele și chiar creierul.

Țesutul conjunctiv este cel mai mare organ senzorial din corpul nostru: mai mult de 80% din receptorii nervoși sunt localizați în fascia care delimitează sistemul musculo-scheletic și spațiul subcutanat.

În practica regulii, sistemul fascial primește o sarcină și tensiune, care fac țesuturile „moi” din nou și restabilesc funcția de alunecare. Toate organele și sistemele din corp, inclusiv digestiv și nervos, primesc aport suplimentar de sânge și un aflux de nutrienți, iar mușchii strânși se relaxează.

Psyche
Eliminarea tensiunilor corporale ajută la scăderea emoțiilor negative, care la rândul lor armonizează activitatea centrelor energetice ale corpului, îmbunătățește starea de spirit și uniformizează fundalul emoțional. Practica regulii este similară prin efectul său cu diferite tehnici de meditație, care sunt foarte dezvoltate în yoga și în alte discipline.

Practicați pe tabla de sadhu

Plăcile Sadhu sunt cele mai puternice simulatoare pentru relaxare profundă și activarea energiei vitale! A sta pe unghii este o practică multifuncțională, cu ajutorul căreia îți poți îmbunătăți sănătatea, îți poți curăța mintea, îți temperezi voința și îți vei atinge obiectivele cu mare viteză. În funcție de sarcină, puteți sta în consiliu de mai multe ori în fiecare zi și în fiecare zi dimineața, crescând treptat timpul petrecut în consiliu. Consiliul este o bună oportunitate de a consolida sănătatea, voința și rezistența, precum și de a învăța cu ușurință și rapid să îți transpună intențiile și visele în realitate.

Contraindicații și alte întrebări frecvente

Este greu?

Practica antrenamentului RuleIlo este asociată cu o oarecare depășire. Sentimentele din timpul practicii sunt foarte intense și vii, adesea însoțite de disconfort, prin urmare, fiecare practicant trebuie să înțeleagă și să-și dea seama în mod clar că va avea nevoie de starea de spirit maximă și dorința de a trece prin acest disconfort pentru a obține un rezultat. Practicantul ar trebui să fie plin de atenție asupra corpului și senzațiilor sale și să poată „să se înțeleagă” cu el însuși în acest proces.

Acest lucru este departe de fitness și nu de exerciții de dimineață, nu ar trebui să veniți la regulă de dragul unui interes gol. Aceasta este o practică serioasă, care necesită o conștientizare completă din partea practicantului, respect și determinare necondiționată!

Cât de des poți exersa?

Ca în orice practică, efectul de acumulare este extrem de important. Vă recomandăm să vă exercitați cel puțin o dată pe săptămână. Regimul optim de antrenament este regimul „două zile mai târziu în a treia”. În timpul unei pauze de două zile, corpul are timp să se refacă, dar nu are timp să piardă efectul pe care l-a primit.

Care sunt contraindicațiile?

Există destul de multe contraindicații, ca și în cazul oricărei alte activități fizice, dar există și unele specifice.

- fracturi ale coloanei vertebrale
- fracturi recente ale membrelor, entorse, vânătăi, luxații
- implanturi metalice în corp
- absența ligamentelor sau a ligamentelor scurtate în centura membrului superior
- perioada postoperatorie
- procese inflamatorii
- boli și tulburări psihice
- perioada de exacerbare a bolilor cronice
- perioada menstruației
- sarcină
- stare generală de rău

Cât durează să obții efectul?

Un efect tangibil de durată apare după 5-10 ședințe, dar este necesar să se ia în considerare caracteristicile și capacitățile anatomice, fiziologice și psihofizice individuale ale fiecărei persoane. Ca orice altă practică menită să lucreze cu corpul, „Regula” are un efect profund și de lungă durată asupra unei persoane, prin urmare, este posibil și necesar să utilizați acest simulator cât mai mult timp posibil.

Ma doare spatele. Mă va ajuta?

Centrul nostru „PravIlo” nu este o instituție medicală și nu ne ocupăm de tratamentul bolilor de spate. Dar putem spune că majoritatea covârșitoare a celor care studiază simt ușurare.

Nu mă va sfâșia?

Gradul de tensiune obținut pe regulă este comparabil cu sarcina obținută pe bara orizontală. Majoritatea claselor se desfășoară sub greutatea proprie a cursantului (greutățile contraponderale sunt egale în greutate cu greutatea corporală), iar sarcina crește foarte ușor. Este pur și simplu imposibil să rupi corpul!

Care va fi rezultatul antrenamentului?

Lecție de încercare

În timpul lecției introductive, veți simți corpul și acei mușchi care au rămas fără stres de mult timp, vor obține noi senzații fizice neobișnuite și emoții.

Scapă de 10% din clemele și spasmele musculare din corpul tău, simte un val de forță, energie și înțelege esența antrenamentului pe regulă.

Situația de viață sau problema care te-a îngrijorat ultima dată își va pierde semnificația și va fi percepută cu calm.

O lecție completă 60 de minute

60 минут индивидуальной работы: 
— разминка верхнего пояса конечностей, поясницы, паховой области и мышц живота,
— 3 вида растяжки на ПравИло,
— выявление сильных и слабых отделов костно-мышечной системы
— ощутимое и заметное улучшение осанки 
— улучшение мозговой деятельности,
— снятие тревоги и беспокойства,
— бесплатная консультация с врачом-массажистом по проявившимся проблемам

Curs de 8 lecții complete

8 lecții sistemice conform metodei PRAVILO.MD timp de 60 de minute:
- creșterea rezistenței,
- reducerea stresului psiho-emoțional: temerile, anxietatea, iritarea, depresia dispar,
- Conștientizarea.
- eficiență sporită,
- întărirea aparatului ligamento-tendinos,
- restabilirea mobilității articulare, ameliorarea durerilor articulare,
- ameliorarea afecțiunilor asociate bolilor de spate

 

Prevenirea săptămânală

După finalizarea cursului, se recomandă menținerea unui nivel ridicat de condiție fizică și rezistență, stabilitate mentală, productivitate și armonie interioară.

Resetarea influențelor negative acumulate în timpul săptămânii, oboseală și cleme. O mare oportunitate de a vă menține corpul în stare bună, oferindu-i o perioadă foarte mică de timp.

Slide 1
Inginerie de siguranță

Începem să ne antrenăm cu sarcini minime, „întins pe podea”.
Creștem treptat sarcina conform metodei de antrenament.

Lecția începe numai după o încălzire specială și se desfășoară complet sub îndrumarea unui antrenor personal.
Toate exercițiile și toate acțiunile sunt efectuate fără probleme, fără a smuci

Tipuri de antrenament

Putere

munca musculara

Complexul constă din exerciții care vizează lucrul în primul rând cu mușchii pentru a le crește forța și elasticitatea.

Seria de exerciții include mai multe abordări cu legături dinamice și blocări statice, în funcție de pregătirea practicianului.

Programul este selectat individual.

Recuperare

recuperare

Baza complexului este lucrul pe un troliu cu capacitatea de a schimba forța de tensiune la intervale mari (de la minim posibil la maxim).

Exercițiile se efectuează în principal întinse pe podea sau pe o bancă de gimnastică. fără ridicare.

Potrivit pentru practicienii cu diverse probleme ale spatelui și ale aparatului locomotor.

Anti stres

relaxare

Programul este conceput pentru a ameliora condițiile stresante și pentru a restabili funcționarea normală a sferei emoționale.

Complexul se bazează pe exerciții statice pe termen lung (agățat) cu utilizarea unor tehnici speciale de respirație și mijloace de reproducere a sunetului.

Potrivit și extrem de esențial pentru toți locuitorii metropolei, care sunt adesea în condiții de stres.

Metodologie și tehnologie

Am dezvoltat o mare varietate de exerciții și tehnici pentru instruirea asupra regulii, am efectuat o mulțime de lucrări de cercetare în surse istorice și pe propria noastră experiență. Îmbunătățim echipamentele și echipamentele tehnice. Capturile noastre Conceput pentru a minimiza stresul la încheieturi și picioare. Confort maxim de antrenament. Pentru începători, este mai convenabil să folosiți mănuși și adidași.
IMG_8772-min
Thumbnail 1
Thumbnail 2
Thumbnail 3
Thumbnail 4
Thumbnail 5
Thumbnail 6
Thumbnail 7
previous arrow
next arrow
Thumbnail 1
Thumbnail 2
Thumbnail 3
Thumbnail 4
Thumbnail 5
Thumbnail 6
Thumbnail 7
previous arrow
next arrow
Derulează în sus