Pravilo.md

Центр Реабилитации, Кинетотерапии и Массажа

Acupunctura cu vid magnetic

Acupunctura cu vid magnetic este o terapie cu magneți care acționează asupra pielii, țesuturilor și punctelor biologic active.

Acest tip de terapie câștigă rapid popularitate în epoca noastră, fiind modern, dar mai mult avansat, sigur și un substitut eficient pentru cutiile medicale tradiționale.

Principiul acupuncturii magnetice-vid se bazează pe aspirarea vidului unei cutii cu ac cu tijă magnetică, care acționează asupra punctelor active biologic situate profund, fără piercing și durere.

Pentru a o spune mai simplu, obțineți efectul acupuncturii fără a deteriora pielea și maximizați beneficiile prin acțiunea de vid, care accelerează fluxul sanguin și metabolismul în locul în care este plasat borcanul.

Efectul terapeutic al acestei proceduri:
- Îmbunătățirea fluxului sanguin
- Activarea punctelor biologic active
- Accelerarea metabolismului

Acupunctura cu vid magnetic este utilizată pentru a îmbunătăți starea generală de sănătate și pentru a trata anumite boli:
- Dureri de spate, lombare, gât și umeri
- Boli ale inimii și vaselor de sânge
- Afecțiuni ale stomacului și intestinelor
- Hipertensiune arterială
- Bronșită
- Insomnie
- Diabet zaharat
- Mastopatie
- Paraliză
- Psoriazis

Un efect excelent se obține datorită combinației mai multor tipuri de tratament într-o singură procedură, și anume:
- Magnetoterapie
- Acupunctură
- Autohemoterapie
- Aspiratia
- Masajul prin acupresiune

Terapia cu vid magnetic este un tratament eficient terapeutic și profilactic, complex alimente care vă vor îmbunătăți bunăstarea, vă vor ridica tonul și vă vor deschide rezervele profunde de sănătate și corp.
Derulează în sus